Skilsmissen med skinnbelte

 

Som 16 åring arvet dette av pappa. Måtte vi lage noen extra hull i det det va for stort ja. Målebåndet viser med omkrets 64cm når jeg har  spennen på de nye hullene.  Dette var mitt favoritt belte og det ble brukt i mange år ja. At det har holdt i alle disse åra er utrolig. Med tanke på da jeg « overtok» belte for 31 år siden. 

Hvor lenge papsen hadde det før jeg fikk overta det , det vet ikke jeg, men det er godt brukt❤️🤣

Jeg pakket det vekk, da helsen også begynte kødde med meg for godt og ikke ga meg noen sjanse i dagen for fungere normalt. —mere om denne vei i meste innlegg. 

 

 

 

takk for jobben du har gjort🤪

Jeg går med en drøm om en skinnveske. Ja har du hørt noe så tullete. Men jeg bare tenkte når jeg så den at den måtte jeg ha, men den ligger på 2200 kr ish😳😬 Så den får jeg fortsette drømme om. Men tenker jo siden et skinnbelte har holdt seg i så mange år, så har jeg veske for livet med denne i kalveskinn. Spikes & Sparrow Svart Skulderveske .🤤🤩 Det er godt det e lov å dagdrømme😍😍.  

 

 

 

Min drøm.

 

 

Dette gode gamle belte er nok sliten nå, når der spennen har løsnet pga årene som har gått. Det har ikle bare løsnet men ser ut som tråden har morknet opp. Snill er det før henger fortsatt på.  Men kjære gamle skinnbelte, jeg har hatt deg i 31 år, selv om det va mange år du bare lå der når æ va før stor tel å bruke det. Så fant  jeg deg frem igjen. I et år nå ca har du « hengt « med meg🫢😉 For da jeg spent prøvde deg for et år siden så bare hang du me. 

 

Tro tjeneste hos meg i 31 år, men hvor lenge før det..

Midjemålene er ikke i nærheten av hva det var eller helt hva det er anbefalt « det som er et sunt mål for kvinner». Tenker dem burde finne en måte man kunne måle det på enn for de som både har lymfeødem og lipodema som gjør at både armer,ben og mage kan være større en hva de da er under dette ekstra skallet. Jeg må dog si meg fornøyd med dit jeg er kommet i dag, selv om det ikke er det sunne målet som det anbefales kvinner burde ha🤷🏻‍♀️

Nei nå skal jeg ta frem grønnsåpa, bøtten og støvfiller. Før det etter en kaffe venter en fredags svingom med  Herr Moppe🤪  Drømme litt om vesken blir det nok og ja andre små dagdrømmer🤷🏻‍♀️🫢😇🫣

Ønsker dere en fin helg rundt om. 🧡Ta vare på hverdagsromantikken og hverdagslivet🧡. Ikke glem hverandre,men se hverandre🫶🏼  Det er lett glemme de små verdier som er viktige i et ellers så stressende herdagsliv….

#tankespinn #aimaanderblogg #skinnbelte #skinnveske #ønsker #ikkeglemhverandee #flørtmeddinkjæreførandee…